İlçemiz ihtiyaçları doğrultusunda kent yaşamına yönelik ve kurumun görev alanıyla ilgili her türlü araştırma ve geliştirme çalışmalarını yürütmekte ve yapılan çalışmalar sonucu oluşan ihtiyaçların üretimini yapmak.

Belediyemize gelen ürün talepleri Bağlum Araştırma Ve Geliştirme Merkezine iletmek.

Müdürlüğümüzde bulunan kimyagerler tarafından istenilen miktara göre sarf malzeme ve materyal tespiti yapılarak, ürün reçetelerine uygun metot ve yöntem ile üretime geçmek.

Kalite kontrolleri tamamlanan ürünler, teknik ekip tarafından ürün türü ve çeşidine uygun olarak ambalaj ve paketleme yapmak.

Teknik ekip tarafından uygun bir şekilde paketlenen ürünlerin sayımı ve son kontrolleri yapıldıktan sonra talep eden birimlere teslim etmek.

Karakayalar Mahallesi Akdeniz Caddesi Kafkaslar/Bağlum/Keçiören