27 Nisan 2020

BAŞKAN ALTINOK: SOKAKLARIMIZI DOĞAL GÜL SUYUYLA YIKIYORUZ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Koronavirüsle mücadelemizi her bir mahallemizde yürüttüğümüz detaylı temizlik çalışmalarıyla sürdürüyoruz. Sadece Sancaktepe Mahallemizde cadde, sokak, park, sağlık ocağı, eczane, ibadethane, apartman girişleri ve iç kısımlarından oluşan 126 muhtelif noktayı doğal gül suyu katkılı deterjanla yıkayarak dezenfekte ettik” dedi.

BİR HAFTADA 7 MAHALLENİN TAMAMI YIKANDI

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki 51 mahallede yürütülen detaylı temizlik çalışmaları 7 gün 24 saat esasına göre devam ediyor. Bu kapsamda Sancaktepe, Karargahtepe, Yükseltepe, Bademlik, Hasköy, Kamil Ocak, Yeşiltepe mahallelerinin tamamı ve bu mahallelerde bulunan binaların iç kısımları deterjanlı su ile yıkanarak dezenfekte edildi. Ekipler ayrıca ilçeye bağlı köylerde ve mesire alanlarında da temizlik çalışması yaparak doğaya bırakılan atıkları topladı.

“GECE GÜNDÜZ SAHADAYIZ”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçede yürütülen koronavirüsle mücadele çalışmalarının mesai mefhumu olmaksızın devam ettiğini belirterek, daha sağlıklı bir gelecek için vatandaşlara yönelik şu hatırlatmalarda bulundu:

“Daha temiz, daha huzurlu, daha güzel bir Keçiören için gece gündüz sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mikrobik olması muhtemel noktalarla birlikte şehrimizin her tarafında dezenfekte çalışması yürütüyoruz. Parklarımız dahil olmak üzere, pazar yerleri ve sokaklar, binalar, ibadethaneler dezenfekte ediliyor. Normalleşmenin hızlı gerçekleşmesi için mümkün olduğu kadar evlerimizden çıkmayalım, kurallara uyalım, hem kendi sağlığımızı koruyalım hem de bir başkasının sağlığına zarar vermeyelim.”