ENES SAZAK

PARTİSİ VE UNVANI: AK Parti / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Ankara /1991

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: Lisans/ Müteahhit

ÖZGEÇMİŞİ: 1991 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Özel Çağrı Okullarında, liseyi Kalaba Lisesi’nde, üniversiteyi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünde tamamladı. Ayrıca Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyonunu aldı. 2019 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine yüksek lisansa başladı.

Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları Başkanlığı, Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyesi (Sosyal Politikalar Başkanı) Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi (İnsan Hakları Başkan Yardımcısı), Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları Komisyon Kurulu Üyesi (İnsan Hakları Birimi) Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları  Mahalle Teşkilatı (Bağlum -Kafkaslar Mahalle Teşkilatı), Müsiad Ankara Üyeliği, Güdül Vakfı Kurucu Gençlik Kolları Başkanı, Özel Çağrı Okulları Okul Başkanı, Özel Çağrı Okulları Okul Temsilcisi görevlerinde bulunmuşdu. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi.