SELÇUK KARADAĞ

PARTİSİ VE UNVANI: Cumhuriyet Halk Partisi / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Sivas- İmranlı / 1980

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: Lise / Müteahhit

ÖZGEÇMİŞİ: 1980 yılında Keçiören‘de doğdu.Aslen Sivas İmranlı nüfusuna kayıtlıdır. İlkokulu İncirli Faik Erbağı İlköğretim okulunda, ortaöğretim ve lise eğitimini İncirli Lisesinde tamamladı. Küçük yaşta futbola olan tutkusu ile Ankara ve Türkiye`mizin çeşitli futbol kulüplerinde amatör ve profesyonel olarak futbol oynamıştır. 2001 – 2003 yılları arasında vatani görevini tamamladıktan sonra aile şirketinde inşaat ve hafriyat sektörü üzerinde çalışmaya başladı. İş hayatında belirli bir mesafe kat ettikten sonra 2010 Ağustos ayında üyesi olduğu Ankara Hafriyatçılar Derneğine Başkan olarak seçildi. Seçilmiş olduğu başkanlık görevini 9 yıl aralıksız olarak devam ettirmektedir. 2014 yılında mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisinden Keçiören Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir. 4 yıl aralıksız olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeliği görevini başarıyla yerine getirdi. 2016 yılında yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 35. Olağan Genel Kurultayında Kurultay Delegeliğine seçildi. 2018 yılında yapılan 36. Olağan Genle Kurultayda 2. Kez Kurultay Delegeliğine seçildi. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. İyi düzeyde İngilizce bilen Karadağ evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.