KEÇİÖREN İÇİN İŞ BİRLİĞİNE DEVAM

Keçiören İlçe Emniyet Müdürü Arif Hakan Tandoğan, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ayhan Işık ve Keçiören İmam Hatip Okulları Platformu Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ayhan Işık  ve Keçiören İmam Hatip Okulları Platformu Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret ederek;  okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesine çocukların çok daha sağlıklı ve çok daha güvenli şartlarda eğitimlerine devam etmelerine sağladığı katkıdan ötürü teşekkür etti. Başkan Ak, " Okulların fiziki eksikliklerini ihtiyaç doğrultusunda gideriyor;  çocukların daha güvenli bir şekilde eğitim almalarını amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

YENİ GÖREVDE BAŞARI TEMENNİSİ

İki hafta önce görevine başlayan Keçiören İlçe Emniyet Müdürü Arif Hakan Tandoğan da Başkan Ak'ı makamında ziyaret ederek, Keçiören'in huzuru ve güvenliği için iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Başkan Ak, "Keçiören büyük bir ilçe... Bundan sonra birlik, beraberlik, güç birliği içinde birlikte çalışacağız. İlçemizin güvenlik ve asayişini sağlamak için 24 saat görev başında olan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Biz de her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız." dedi.

Ak, Keçiörenli'lerin vatanına sahip çıkan ve güvenlik güçlerine her zaman yardımcı olmaya çalışan bir yapıda olduğunu söyleyerek Tandoğan'a yeni görevinde başarılar diledi.

03.10.2017