• 17.01.2024
Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi hizmete açıldı

Keçiören Belediyesinin katkılarıyla ve hayırsever vatandaşların destekleriyle Keçiören Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kurulan Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi`nin açılışı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, öğretmenler ve okul idarecilerinin katılımıyla açıldı.

• 16.01.2024
Türkmen Şehitleri Keçiören’de anıldı

Keçiören Belediyesi tarafından 16 Ocak 1980’de Irak’ta şehit edilen Türkmen liderlerin anısına Türkmen Şehitleri Günü Anma Programı düzenledi. İlçedeki Kerkük Parkı’nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

• 10.01.2024
“Keçiören 1. Beden Eğitimi ve Spor Çalıştayı” tamamlandı

Keçiören Belediyesi, Keçiören Kaymakamlığı, Keçiören Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bilişim Teknolojileri Eğitim Derneği iş birliğinde iki gün boyunca devam eden “Keçiören 1. Beden Eğitimi ve Spor Çalıştayı” tamamlandı.

• 08.01.2024
Alevi Ocakları Buluşması ve Çalıştayı Keçiören’de düzenlendi

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen “Alevi Ocakları Buluşması ve Çalıştayı Bilgilendirme Toplantısı” ilçedeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türkiye’nin birçok yerinden gelen dedelerin, akademisyenlerin ve alevi kanaat önderlerinin katıldığı çalıştayın sonunda değerlendirme toplantısı halka açık olarak yapıldı.

• 05.01.2024
“Bir Türkü Tiyatrosu” Keçiören’de sahnelendi

Türk halk müziği sanatçısı Kürşat Taner Biçici’nin yazıp oynadığı, “Bir Türkü Tiyatrosu” Keçiören’deki Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda sahnelendi.

• 05.01.2024
Keçiören LÖSEV ile bilinçleniyor

Keçiören Belediyesi, LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) “Belediyeler LÖSEV ile Bilinçleniyor” adı altında kanser hastalığı konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği eğitim seminerine ev sahipliği yaptı. Kansere karşı farkındalık oluşturmak için düzenlenen bilgilendirme seminerinde kanserden korunma yöntemleri ile sağlıklı beslenmenin ve spor yapmanın önemi hakkında bilgiler verildi.

• 04.01.2024
Keçiören Belediyesi ve Ankara Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı

Keçiören Belediyesi ve Ankara Üniversitesi “Ortak Yaşam Kültürü” projeleri kapsamında akademik ve kültürel konulardaki ortak çalışmaları kapsayan iş birliği protokolü imzaladı.

• 03.01.2024
Farabi Anadolu Lisesine dikiş atölyesi açıldı

Keçiören Belediyesi ve Etlik Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle ilçedeki Farabi Anadolu Lisesine Dikiş Atölyesi açıldı. Açılışa Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Etlik Halk Eğitim Müdürü Ahmet Azizoğlu, usta öğreticiler ve okul idarecileri katıldı.

• 03.01.2024
Başkan Altınok’tan Ankaragücü’ne ziyaret

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Ankaragücü’nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

• 01.01.2024
Başkan Altınok huzurevi sakinlerinin yeni yılını tebrik etti

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Gönül Köşkü Huzurevi’ndeki yaşlıların yeni yılını kutladı.

• 01.01.2024
Başkan Altınok 2024’ü yenidoğan bebeklerle karşıladı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok 2024 yılını, Etlik Şehir Hastanesi’nde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerini ve onların ailelerini ziyaret ederek karşıladı.

• 29.12.2023
Millî teknoloji için Keçiören Belediyesinden öğrencilere destek

Keçiören Belediyesi, Türkiye`nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TeknoFest kapsamında lise ve üniversite öğrencilerinin oluşturduğu takımlara sağladığı ekipman desteğinin yanında öğrencilere yeni destekler de sunmaya devam ediyor.

• 29.12.2023
Başkan Altınok “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 2. Uluslararası Altın Ay Ödül Töreni’nde (Gold Moon Altınay) “Yılın En Başarılı ve En Çalışkan Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

• 28.12.2023
Osmanlı Hanımlar Spor Merkezi hizmete açıldı

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki İncirli Mahallesi’nde bulunan Osmanlı Hanımlar Spor Merkezi’nin açılışı yapılarak hizmete açıldı.

• 27.12.2023
Başkan Altınok Anıtkabir’i ziyaret etti

Keçiören Belediye Bakanı Turgut Altınok, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104. yıl dönümü dolayısıyla, belediyenin eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

• 27.12.2023
Atatürk, Ankara`ya gelişinin 104. yıl dönümünde anıldı

Keçiören Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün Ankara`ya gelişinin 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla ilçedeki ilk Genel Kurmay Karargâhı olan tarihi Meteoroloji Genel Müdürlüğü binasının seymenlerle birlikte ziyaret etti.

• 22.12.2023
Sarıkamış Şehitleri 109. Yıl Dönümünde Keçiören`de anıldı

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Kalaba Kent Meydanı’nda bulunan Sarıkamış Şehitleri Anıtı önünde ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı’ düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

• 21.12.2023
En uzun gece “Şeb-i Yelda” Keçiören’de kutlandı

Keçiören Belediyesinin ev sahipliğinde İran, Afganistan ve Tacikistan Ankara Büyükelçiliklerinin iş birliğinde düzenlenen “Şeb-i Yelda” kutlaması Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un katılımıyla gerçekleştirildi.