Aranacak Kelime :
Nerede :

KEÇİÖREN’DE HUZUR VE GÜVENLİK OPERASYONU

Keçiören Belediyesi ve Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün işbirliğiyle ilçe genelinde huzur ve güvenlik operasyonu yapıldı. Denetimlere katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçedeki parkların uyuşturucu maddelerin satışı için kullanılmasına izin vermeyeceklerini vurgulayarak, “Uyuşturucuya hiç başlamamış gençlerimizi korumamız lazım” mesajını verdi.

KEÇİÖRENLİ GENÇLERE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ANLATILDI

Keçiören Belediyesi, Anayasa değişikliği ile ilgili bilgilendirme çalışmaları kapsamında “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Güçlü Türkiye” panelini düzenledi. Panele Keçiörenli gençler büyük ilgi gösterdi.

15 TEMMUZ KAHRAMANLIK DESTANI KEÇİÖREN’DE SAHNELENDİ

Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu(TÜGEF) Keçiören Gençlik Derneği, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletin yazdığı kahramanlık destanını sahneye koydu. 15 Temmuz Kahramanlarına Mektup Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerinin de verildiği programa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

KEÇİÖREN’DEN KARDEŞ FİLİSTİN BELEDİYESİNE ANLAMLI HEDİYE

İsrail baskısı altında zor günler geçiren Filistin halkına Keçiören’den anlamlı bir hediye gönderildi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, kardeş El Halil Belediyesi’ne sulama tankeri hediye etti. Tankeri teslim alan Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa, yaşam kaynağı olan suyun aynı zamanda yangını söndürdüğüne dikkat çekerek, “Dünya ülkeleri, ABD, batılı devletler İsrail’e Filistin’i yakmak için savaş araç gereçleri gönderirken, Keçiören Belediyesi yeşertmek için su tankeri hediye ediyor” dedi.

KOSOVALI BAKAN BAŞKAN AK’I ZİYARET ETTİ

Kardeş ülke Kosova’nın Devlet Bakanı Rasim Demiri, beraberinde bir heyet ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a ziyarette bulundu.

BAŞKAN AK’TAN GÜNGÖRMÜŞ BÜYÜKLERİNE YAŞLILAR HAFTASI ZİYARETİ

Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu’nda kalan güngörmüş büyüklerini her fırsatta ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa Yaşlılar Haftası nedeniyle onları ziyaret ederek gönüllerini aldı.

ÇANAKKALE DESTANI KEÇİÖREN’DE SAHNELENDİ

Tarihe altın harflerle “Çanakkale geçilmez” yazdıran kahramanlık destanı 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anmak amacıyla Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği programa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

NEVRUZ BAYRAMI TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE BİRLİKTE KUTLANDI

Keçiören Belediyesi ve TÜRKSOY’un işbirliğiyle, Türkiye ile Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının 25’nci yılına ithafen “Baharın ve Kardeşliğin Bayramı Nevruz Programı” düzenlendi. Baharın gelişinin coşkusunu yansıtan konserde Türk Cumhuriyetlerinden gelen konuk sanatçılar sahne aldı.

İŞİTME ENGELLİ YÜZÜCÜLER KEÇİÖREN’DE YARIŞTI

Keçiören Belediyesi, 2 yıl aradan sonra düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Yüzme Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

KEÇİÖREN’DE TÜRK MÜZİĞİNDEN ESİNTİLER KONSERİ

Kültür ve sanat etkinlikleriyle Keçiören’deki sosyal hayata ayrı bir renk katan Keçiören Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nu sanatseverlerle buluşturdu.

KEDEM’Lİ ÇOCUKLAR ÇANAKKALE VE 15 TEMMUZ DESTANLARINI SAHNELEDİ

Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümü nedeniyle Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi(KEDEM) tarafından düzenlenen programda öğrenciler hem Çanakkale’de hem de 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında verilen milli mücadelenin destanını sahneye taşıdılar.

"EVET" REKORU

Keçiören Belediyesi  2016 yılında 6.607 çifti evlendirerek yine bir rekora imza attı.

OKULLARARASI 4. MANGALA TURNUVASI SONUÇLANDI

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) ve Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) iş birliği ile 4. Mangala Turnuvası yapıldı.

BAŞKAN AK TIP BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen özel programa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

TARİHE GEÇEN KADIN KAHRAMANLAR KEÇİÖREN’DE ANILDI

Kurtuluş Savaşı’ndan 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar geçen süreçte kahramanlıklarıyla tarihe altın harflerle yazılan kadınlar, AK Parti Keçiören Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Geçmişten Günümüze Kadın Kahramanlarımız” programında anıldı.