Aranacak Kelime :
Nerede :

KARNELERİNİ BAŞKAN AK'TAN ALDILAR

Şinasi İlköğretim Okulu öğrencileri 2016 - 2017 Eğitim – Öğretim Yılının ilk dönem karnelerini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın elinden aldı.

CUMA PROGRAMINDA HALEP DE UNUTULMADI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği günden bu yana her hafta Cuma günü farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürürken, bu hafta Atapark Mahallesindeki Cuma  programında Halep'e yardım tırını da uğurladı.

ANADOLU TÜRKÜLERİ BÜYÜLEDİ

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği konseri, izleyicileri adeta Anadolu turuna çıkardı.

KEDEM ÖĞRENCİLERİ BİLGİLERİNİ YARIŞTIRDI

2016-2017 KEDEM Geleneksel Bilgi Yarışması öğrenciler arasında kıyasıya bir rekabete sahne oldu.

BAŞKAN AK HALİL İBRAHİM SOFRASI İNŞAATINI GEZDİ

Temeli 2016’nın Kasım ayında atılan Halil İbrahim Sofrası’nın inşaatı son hızla ilerliyor. Halil İbrahim Sofrası’nın inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereği olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu tesisleri yapmaya devam ediyoruz” dedi.

DANIŞMA MERKEZİ KADINLARIN SESİ OLDU

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Kadın Danışma Merkezi kadınların ve çocukların korunması için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

ETNOGRAFYA MÜZESİNE ZİYARETÇİ AKINI

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Estergon Türk Kültür Merkezinde hizmet veren ve Türkiye'nin farklı illerinden eserlerin toplanmasıyla Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemini yansıtan Etnografya Müzesinde 1096 eser teşhir edilirken, müzeyi son 1 yılda ziyaret edenlerin  sayısı ise 70 bini geçti.

BİRİNCİLİĞİ KEÇİÖRENLİLERİ BAŞKAN YAPAN PROJE KAZANDI

Keçiören Belediyesi ve Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin işbirliğiyle oluşturulan Halkla İlişkiler Akademisi ilk meyvelerini verdi. Halkla ilişkiler bölümünde öğrendikleri bilgileri Keçiören Belediyesi’nde çalışarak sahaya yansıtan 20 öğrenci, ortak akılla hazırladıkları 4 farklı projeyi jürinin değerlendirmesine sundu. Yarışmanın sonunda birinciliği Keçiörenlilere belediye başkanı oldukları takdirde hangi hizmeti yapacaklarını sorup, bu hizmetleri hayata geçirmeyi öneren “Bugün Başkan Sensin: Söz Sizde Keçiörenliler” projesi kazandı.

GELECEĞİN THM SANATÇILARI KEÇİÖREN’DE SAHNE ALDI

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Korosu, Türk Halk Müziği konserinde seslendirdiği türkülerle izleyicileri Anadolu turuna çıkardı.

TARİHÇİ YAVUZ BAHADIROĞLU KEÇİÖREN’İN KONUĞU OLDU

Ünlü Tarihçi ve Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Keçiören Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı’nın(TÜGVA) işbirliğiyle düzenlenen “Yeni Bir Türkiye Kuruluyor” programının konuğu olarak Keçiören’deydi.

BELEDİYENİN KÜLTÜR KARNESİ PEKİYİ

Ankara'nın kültür başkenti olma iddiasını sürdüren Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği kültürel etkinlikler ve yaşam alanları büyük ilgi görüyor.

KEÇİÖREN’DE ŞANGAY İŞBİRLİĞİ ÖRGÜTÜ TARTIŞILDI

Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye’nin dış politika gündemine giren Şangay İşbirliği Örgütü(ŞİÖ), Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen “Şangay Yolunda Türkiye” panelinde tartışmaya açıldı.

KEÇİÖREN’DEKİ HALEP EVİ SAVAŞIN ACILARINI GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR

Keçiören Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Keçiören İlçe Temsilciliği,Suriye’deki iç savaşın vurduğu insanların dramını Keçiören’e taşıdı. Suriye’de yaşanan savaş acılarına ve Suriyeli mültecilerin çektiği zorluklara yönelik toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla kurulan Halep Evi’nin açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

KEÇİÖREN ZABITASI HALEPLİ KARDEŞLERİNİ UNUTMADI

Keçiören Belediyesi zabıta personeli kendi arasında başlattığı kampanya ile Halep’e yardım eli uzattı. Zabıta personelinin topladığı yardımlarla alınan gıda ve ihtiyaç malzemelerini taşıyan yardım tırı Halep’e doğru yola çıktı.

AK PARTİ ANKARA İL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZCAN HALEP EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Hakan Han Özcan, Keçiören Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Keçiören İlçe Temsilciliği, işbirliğiyle kurulan Halep Evi’ni ziyaret etti.