Aranacak Kelime :
Nerede :

15 TEMMUZ ŞEHİDİ FIRAT BULUT’UN ADI KEÇİÖREN’DEKİ OKULA VERİLDİ

15 Temmuz hain darbe girişiminde görevi başındayken Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan polis memuru Fırat Bulut’un adı Keçiören’de bir ilkokula verildi.

KEÇİÖREN HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Keçiören Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerlerinin bir yıl boyunca emek verdikleri el emeği göz nuru ürünlerin sergisi, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı törenle açıldı.

ÇOCUKLAR RENKLİ BİR ETKİNLİKLE DÖNEMİ KAPATTILAR

Keçiören Belediyesi ne bağlı Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) ve  Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneğinin yıl sonu sahne performansı büyük alkış aldı.

KEÇİÖREN’İN İBADETHANELERİ RAMAZAN’DA DA TERTEMİZ

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı öncesinde vatandaşların gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadetlerini yerine getirebilmeleri için, ilçe sınırları içerisinde bulunan bütün ibadet yerlerindeki temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

BİLİM OYUN ŞENLİĞİ İLE EĞLENCEYE DOYDULAR

Keçiören Belediyesine bağlı Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) , Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği'nin iş birliği ile düzenlenen “Bilim ve Oyun Şenliği” büyük ilgi gördü.

KEÇİÖRENLİLER TÜRK SANAT MÜZİĞİNE DOYDU

Keçiörenliler Derneği birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği bir Türk Sanat Müziği konseri verdi.

KEÇİÖRENLİ EMEKLİLER DORUKKAYA’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Düzenlediği etkinliklerle üyelerinin emeklilik dönemini aktif bir şekilde geçirmesini sağlayan Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu, Dorukkaya’da gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü ile Keçiörenli emeklilere unutulmaz bir gün yaşattı.

BAŞKAN AK ÖĞRENCİLERİ EN MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Kalaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mezuniyet törenine katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, öğrencilerin diplomalarını vererek en mutlu günlerine ortak oldu.

YETENEKLER GÜNYÜZÜNE ÇIKTI

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) ile Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) geleceğin ressamlarını keşfetmek için bir kez daha Resim Yetenek Tespit Sınavı düzenledi.

HAYAT PINARI AKMAYA DEVAM EDİYOR

Emeklilerin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın talimatıyla 2011 yılında kurulan Emekliler Platformu, düzenlediği "Her emekli bir hayat pınarıdır" programıyla emeklilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

KEÇİÖREN 19 MAYIS’I HEREDOT CEVDET İLE KUTLADI

Keçiören 19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, “Ekmek Teknesi” adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Heredot Cevdet” karakteriyle hafızalara kazınan Hasan Kaçan ile birlikte kutladı.

“BUGÜN BAŞKAN SENSİN” PROJESİNİN STARTI VERİLDİ

Keçiören Belediyesi ve Gazi İletişim Fakültesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen Halkla İlişkiler Akademisi’nde birinci seçilen “Bugün Başkan Sensin” projesinin startı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı programla verildi. Kurulan kürsüde yeni başkan olan esnaf, öğrenci, müdür, ev hanımı ve engelli vatandaşlar Keçiören için tasarladıkları birbirinden renkli projelerini anlattılar.

KEÇİÖREN’İN ÇOCUK ZABITALARI EĞİTİM SEMİNERİNDE

İlçedeki ilkokul 2. ve 3. sınıf öğrencilerine zabıta teşkilatını tanıtıp sevdirmek, çevre duyarlılığı aşılamak ve bilinçli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla “Çocuk Zabıta” projesini başlatan Keçiören Belediyesi, çocuk zabıtalarını göreve hazırlamak için eğitim semineri düzenledi. Eğitimin sonunda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, minik zabıtalara çocuk zabıta kimlik kartlarını verdi.

KEÇİÖRENLİ GENÇLER DÜNYA ŞAMPİYONLARI İLE YÜRÜDÜLER

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Gençlik Haftası nedeniyle düzenlediği Fener Alayı Yürüyüşü’nde dünya şampiyonu milli sporcular ile gençleri bir araya getirdi.

BAŞKAN AK GELECEĞİN MUCİTLERİNİN BİLİM FUARI’NA KATILDI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Hacı Sabancı Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını yaptı. Fuarda kayıp veya yardıma ihtiyacı olan askerlerin kurtarılması için sinyal veren bot, kazaya engel olan otomobil gibi ilginç icatlar sergilendi.