Aranacak Kelime :
Nerede :

ESTERGON KALESİ’NDE EBRU VE KAT’I SERGİSİ AÇILDI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ebru ve Kat’ı Sanatçısı Nedret Deniz ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Ebru ve Kat’ı Sergisi”nin açılışını yaptı.

KEÇİÖRENLİ ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I TÜRKÜLERLE KUTLADILAR

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında özel bir konser verdi.

KEÇİÖREN’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Keçiören’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının merkezi Bağlum İlkokulu oldu.

23 NİSAN’I KARDEŞ MAMUŞALI ÇOCUKLARLA KUTLADILAR

Keçiören Sınav Koleji öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına, Keçiören’in kardeş belediyesi Mamuşa’dan gelen çocuklar da katıldı.

KEDEM’Lİ ÖĞRENCİLER NAAT ALANINDA YARIŞTI

KEDEM(Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi), Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Naat Okuma Yarışması düzenledi.

BAŞKAN AK ÖĞRENCİLERİN KUTLU DOĞUM PROGRAMINA KATILDI

Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(S.A.V)’in dünyaya geldiği günün kutlandığı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de özel bir program gerçekleştirdi.

RENGARENK KEÇİÖREN

Keçiören Belediyesi, kent meydanına bir kimlik kazandırmak için özel tasarım bir çalışmayı Kalaba Kent Meydanına yerleştirdi.

ALO AK MASA FACEBOOK ŞİFREM NE?

Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı AK Masa Birimi vatandaşın taleplerini çözmek için tüm iletişim kanallarını kullanırken bazen ilginç taleplerle de karşılaşıyor.

KEÇİÖRENLİ MİNİK ÖĞRENCİLERDEN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Beşfen Koleji’nin minik öğrencilerinin hazırladığı “Kutlu Doğum” programı Keçiörenlilerin büyük beğenisini kazandı.

EV ALANLARIN TERCİHİ YİNE KEÇİÖREN OLDU

Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören’in son yıllarda artarak devam eden gelişimi emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. TÜİK verilerine göre 2016 yılında Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu.

BAŞBAKAN YILDIRIM KEÇİÖREN’DE

Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan referandumu nedeniyle Keçiören’de düzenlenen mitinge katılarak, “Yeni anayasa ile birlikte bundan sonra darbeciler, teröristler, düşmanlar bu milletin yoluna çıkamayacaktır” mesajını verdi.

ŞEHİT POLİSİN ADI KEÇİÖREN’DE MEZUN OLDUĞU LİSEYE VERİLDİ

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında F-16 savaş uçaklarından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne atılan bomba sonucu şehit olan polis memuru Köksal Kaşaltı’nın adı Keçiören’de mezun olduğu Aktepe Lisesi’ne verildi. Okulda Şehit Köksal Kaşaltı için oluşturulan özel köşenin açılış törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

BAŞKAN AK “ÖMÜRLÜK” EVET’LERİN TEMELİNİ ATTI

Keçiören’de ortak bir geleceğe “Evet” diyerek imza atan genç çiftler için yeni bir nikah sarayı inşa ediliyor. Nikah sarayının temelini atan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bol bol evetl’erin çıktığı bir tesis olacak. Bu tesiste hayır yok, çünkü herkes evlenmek için gelmiş olacak. Milletimiz de inşallah evet diyerek 16 Nisan’da Türkiye’nin önünü açacak” dedi.

KEÇİÖREN’DE İŞİTME ENGELLİLERE ÖZEL REFERANDUM PANELİ

Keçiören Belediyesi ve Türkiye İşitme Engelliler Platformu “bir ilke imza atarak” işitme engelli vatandaşlara özel panel düzenledi. “İşitme Engelli Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanlığı Sistemini Soruyor” adlı panele Türkiye’nin dört bir yanından işitme engelliler katılırken, paneldeki bütün konuşmalar işaret diline çevrildi.

MOTİVASYON İKİZLERİNDEN KEÇİÖRENLİ GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

LYS(Lisans Yerleştirme Sınavı)’ye hazırlanan gençlere moral desteği vermek isteyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,  “Motivasyon İkizleri” olarak bilinen Mustafa ve Kemal Altıntaş kardeşleri Keçiören’de konuk etti.