KEÇİÖREN İLE BULANIK ARASINDA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURULDU

Keçiören’e yeni bir kardeş daha geldi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Muş Bulanık Belediye Başkanı Hacı Arslan Uzan kardeşlik protokolüne imza attı.

Kardeş belediye protokolü için Bulanık’ta düzenlenen imza törenine Başkan Mustafa Ak’ın yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Valisi Seddar Yavuz da katıldı.

AMACIMIZ VATANDAŞA EN İYİ HİZMETİ VERMEK

Protokolü Bulanık Belediye Başkanı Uzan ile birlikte imzalayan Başkan Ak, “Keçiören’in Bulanık ile kardeşlik bağı kurmasından dolayı çok mutluyuz. Bulanık ile kardeşlik ilişkilerimiz çerçevesinde karşılıklı olarak projelerimizi, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi paylaşacağız. Elimizden geldiğince birbirimize destek olacağız. Amacımız vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti sunmaktır. Kardeşlik protokolümüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. İmzaların ardından Başkan Ak ve protokol heyeti, Keçiören Belediyesi’nin desteğiyle Bulanık’ta inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’ni kurdele keserek hizmete açtı. Daha sonra Bulanıklı gençler ile bir araya gelen Mustafa Ak, onlarla sohbet ederek merak edilen sorulara yanıt verdi.

BAŞKAN AK “EVET” REKORU KIRAN KARAAĞAÇLI’DA

Muş Valisi Seddar Yavuz ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı da makamlarında ziyaret eden Mustafa Ak, gösterilen sıcak misafirperverlik için teşekkür etti. Muş’ta yapılan hizmetler ile ilgili bilgi alan Başkan Ak, yerel yönetim konusunda görüş alışverişinde de bulundu. Başkan Ak, Vali Yavuz, Belediye Başkanı Asya ve Milletvekili Şimşek ile birlikte bir çay ocağına giderek vatandaşlarla sohbet etti. 16 Nisan referandumda yüzde 99.9 evet oyu ile rekor kıran Muş’un Karaağaçlı ilçesine de giden Başkan Ak, ziyareti kapsamında ayrıca Ahlat, Malazgirt Ovası, Anadolu Selçukluları döneminde inşa edilen Murat Köprüsü gibi Muş’un tarihi ve turistik yerlerini de gezdi.

16.05.2017