TÜRK BAYRAĞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

Türkiye'nin tek yürek olduğu Afrin Zeytindalı Operasyonuna destek için Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği "Mehmetçiğin yanındayız, Belediyemizden bayrağımızı alın, iş yerinizi, evinizi donatın" kampanyası büyük ilgi görüyor.

Herkesi evini ve iş yerini bayraklarla donatmaya davet eden kampanya milli bir duyarlılık oluştururken 8 bin bayrak üç günde tükendi. Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü önünde kuyruk oluşturan  ve bayraklarını alan vatandaşlar kampanya ile ilgili "Birlik ve beraberliğimizi vurgulayan, milli duygularımızı kabartan çok güzel bir kampanya... Belediyemize çok teşekkür ediyoruz.  Evimizi, arabamızı, iş yerimizi bayrağımızla donatacağız. Milli duygularımız zirve yaptı. Terör bitene kadar, kökleri kuruyana kadar operasyonu destekliyoruz. Allah milletimize, ordumuza, devletimize zeval vermesin. Mehmetçiğimizin yanındayız." ortak görüşlerini dile getirdiler.

7'den 77'ye herkesin coşkuyla katıldığı kampanyada bayrağını almaya gelen bedensel engelli bir vatandaşın "Elimden gelse ben de cepheye giderim, ezanımız, vatanımız, bayrağımız için" sözleri ise herkesi duygulandırdı.

Milli ve manevi konulardaki hassasiyetiyle daima önde olan Keçiören'in kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bizler bu kampanya ile vatandaşımızın operasyona desteğine aracılık ediyoruz. Herkesin evini, işyerini bayrağımızla süsleyerek Keçiören'in tek yürek  dualarıyla, bayraklarıyla Mehmetçiğe destek olduğunu gösteriyoruz. Ülkemizin bekası için, terörün kökünün kazınması için operasyonu sonuna kadar destekliyor, bu kampanya ile de milli duygulara tercüman oluyoruz. Vatandaşlarımıza yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

29.01.2018