TESİS DETAYI

YUNUS EMRE DÜĞÜN SALONU

Yunus Emre Kültür Merkezi içerisinde ilçe halkının toplumsal ihtiyaçlarını karşılamak, güvenli ve huzurlu bir ortamda özel günlerimizi paylaşmak, birlikte eğlenmek gibi amaçlarla düzenlenmiş bir düğün salonu bulunmaktadır.

YUNUS EMRE DÜĞÜN SALONU

Düğün, nişan, kına  gibi programlar için kullanıma sunulan salonumuz; mutfak, gelin odası, projeksiyon cihazı ve perdesi, ısıtma ve soğutma klima sistemleri ile 500 kişi kapasiteye sahiptir.

SALON KİRALAMA İŞLEMLERİ

Salon idaresi ile ön rezervasyon ve kiralama ücret ödeme formunun doldurulması,

Alınan ön rezervasyon ve ödeme formu ile Keçiören Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden tahakkuk yapılıp, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne salon ücretinin ödenmesi,

Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenen ücret dekontu ile salon idaresine götürülüp kiralama sözleşmesinin yapılması gerekmektedir.

SALON KULLANIM KURALLARI

Salonumuzda sulu yemek ikramı yasaktır. Ancak paketli yemekler (Paket halinde döner, pide gibi) yiyeceklerin ikramı yapılabilir.

Salonda kurulacak ses sistemi, servis için garson ve organizasyonun düzenlenmesi salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonda sunulacak ikramların temini ve dağıtımı salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonumuzda servis ve ikramlardan doğacak artıkların toplanması salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonumuz her hangi bir siyasi faaliyet, toplumsal değerlere aykırı toplantı ve gösteriler için kiralanamaz.

2018 YILI SALON KİRALAMA ÜCRETLERİ

Salon Kiralama Ücreti    800 TL.

NOT: 4736 sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Mal ve Hizmet Tarifeleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Hakkındaki Kanuna istinaden; düğün salonlarımız şehit aileleri (1. derece yakınları yani anne, baba, eş ve çocukları) ve gazilere (kendileri ve çocukları) ücretsizdir.

ŞEHİT YAKINLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

Sadece şehitlerin eşi, çocukları, anne ve babaları yararlanabilir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Şehit Yakını Olduğunu Belirten Belgenin Fotokopisi ile kiralanmak istenen salonun idaresine başvurmaları halinde uygun gün ve saatler için salonlarımızdan ücretsiz yararlanabilirler. Salon idaresi ile birlikte doldurulacak dilekçenin Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne getirilmesi ile kiralama süreci sonlanır ve salon tahsisi gerçekleşir.

GAZİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

Gazilerin kendileri ve çocukları yararlanabilir.

Gazilik Belgesi Fotokopisi

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile Müdürlüğümüze başvurmaları halinde uygun gün ve saatler için salonlarımızdan ücretsiz yararlanabilirler. Salon idaresi ile birlikte doldurulacak dilekçenin Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne getirilmesi ile kiralama süreci sonlanır ve salon tahsisi gerçekleşir.

ÇALIŞMA GÜNLERİ

Pazartesi-Salı-Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar

Salonumuz Çarşamba günleri kapalıdır.

PROGRAM SAATLERİ

13:00-16:00 / 19:00-22:00