KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Süper Kahramanlar / Çocuk Oyunu

Çocukların büyürken anlamakta zorlandıkları kavramlar vardır. Zaman, mekan, doğru, yanlış, hayal ve gerçek bunlardan bazılarıdır. Özellikle gerçek hayatla hayal dünyasını ayırmaları zaman zaman zorlaşır. Çocuk gerçek dünyada yapamadıklarını hayal dünyasında yapar, söyleyemediklerini söyler, olamadığı rolleri oynar ve güçlü hisseder. Oyun çocuğun işidir. Çocuklar oynarken öğrenirler, denerler, yaşamı tecrübe ederler. Sadece izledikleri çizgi filmlerle değil oynadıkları oyunlarla da şekillenirler. Oynadıkları oyunlar, bilgisayar oyunları, izledikleri filmler onlara herşeyin mümkün olabileceği bir dünya sunar. Kendi yeteneklerini, başarabilecekleri şeyleri, kim olduklarını keşfedene kadar bu rollere sığınırlar. Her birey aslında bir arayış içindedir, kahraman olmak ister. Süper Kahramanlar adlı oyun bir çocuğun bu dramatik sürecini anlatıyor. Her çocuğun özel olduğunu, kendi gerçek yeteneklerini keşfeden bir çocuğun aslında doğaüstü güçlere ihtiyaç duymayacağını güzel bir dille anlatıyor.

Bilgisayar oyunlarının, animasyonların ve çizgi filmlerin etkisinde kalan tüm minikler için anlamlı ve öğretici olan "Süper Kahramanlar" adlı oyunumuza tüm çocuklarımız davetlidir.

Beslenme Okulu / Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

Beslenme Okulu semineri Diyetisyen Aynur Altınsoy tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

10:00
Aile Eğitim Merkezi, Tepebaşı Mahallesi Fatih Caddesi No:127(Eski Kaymakamlık Binası)

Alişan Kapaklıkaya İle Mutlu Aile Mutlu Çocuk Semineri

İnsan değerlidir, Keçiören halkı değerlidir. Mutlu Aile Mutlu Çocuk adlı seminer Alişan Kapaklıkaya tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

14:00
Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi, Kuşcağız Mahallesi Gün Sazak Caddesi No:163

KETEM Kanser Taraması / KEÇMEK Seminerleri

KEÇMEK ve KETEM işbirliği ile düzenlenen kansere erken teşhis amaçlı muayeneye tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

13:00
Yonca KEÇMEK, Hasköy Mahallesi Kaleköy Sokağı (Çeşni Konağı Yanı)

Çiftlikte Parti Var / Çocuk Oyunu

Arkadaşlık, paylaşma, hayvan sevgisi, güven, merhamet, saygılı ve sabırlı olmak gibi değerler üzerinden bir çiftlikte yaşanan olayları anlatan oyunumuz 4-8 yaş grubu çocuklarımız için hazırlanmıştır. Ekip bilinci ve aidiyet vurgularının da yapıldığı oyunumuza tüm minikler davetlidir.

Çiftlikte Parti Var / Çocuk Oyunu

Etkili Sınıf Yönetimi (Öğretmenler İçin)/ Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

Genç Osman Anadolu Lisesi öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen Etkili Sınıf Yönetimi konulu seminer eğitimci Bestami Çiftçi tarafından sunulacaktır.

Genç Osman Anadolu Lisesi, Kanuni Mahallesi Ümitova Caddesi No:7

Hijyen Eğitimi / KEÇMEK Seminerleri

KEÇMEK ve Keçiören İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Hijyen Eğitimi konulu seminer Uzman Doktor Saadet Karpuzoğlu ve Sağlık Uzmanı Hanife Çetinkaya tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Uyanış KEÇMEK, Uyanış Mahallesi Gülbaba Caddesi No:74

Meme Kanseri (Göçmenler İçin Arapça Tercüme) / KEÇMEK Seminerleri

KEÇMEK ile Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği işbirliğiyle göçmenler için Arapça tercümeli olarak düzenlenen Meme Kanseri konulu seminere ilgili tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Çaldıran KEÇMEK, Çaldıran Mahallesi 490. Cadde Eski Pazar Yeri

Ailem / KEÇMEK Seminerleri

KEÇMEK ve Keçiören İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlenen Ailem konulu seminer Baş Vaiz Ayşe Sarı tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Ayvalı KEÇMEK, Ayvalı Mahallesi Mehtap Caddesi No:7/17

Ev Kazaları / KEÇMEK Seminerleri

KEÇMEK ve Keçiören İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Ev Kazaları konulu seminer Uzman Doktor Saadet Karpuzoğlu ve Sağlık Uzmanı Hanife Çetinkaya tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Atapark KEÇMEK, Atapark Mahallesi Aşık Veysel Caddesi No:9/A-B

Meme Kanseri (Göçmenler İçin Arapça Tercüme) / KEÇMEK Seminerleri

14:00
Yunus Emre KEÇMEK, Yunus Emre Kültür Merkezi Emrah Mahallesi Basın Caddesi No:184

Aile İçi İletişim / KEÇMEK Seminerleri

Aile İçi İletişim konulu seminer eğitimci Ülkü Nur Zengin tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

19.11.2018
Bağlum KEÇMEK, Bağlum Bulvarı Karakaya Mahallesi No:1

KEDEM Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinliği

KEDEM öğrencilerinin Dünya Çocuk Hakları Günü için düzenleyecekleri mini törene tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

14:30
Kalaba Kent Meydanı, Keçiören Belediyesi Hizmet Binası Önü

Birlikte Yaşam Kültürü ve Hoşgörü / KEÇMEK Seminerleri

Birlikte Yaşam Kültürü ve Hoşgörü konulu seminer eğitimci Tarkan Zengin tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Bademlik KEÇMEK, Bademlik Zümrüt Yaşam Alanı 1151. Sokak No:4

Ailem Dağılmasın / KEÇMEK Seminerleri

KEÇMEK ve Keçiören İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlenen Ailem Dağılmasın konulu seminer Vaiz İsmail Şahin tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Yeşiltepe KEÇMEK, Yeşiltepe Mahallesi 1996. Sokak Mevlana Camisi Altı No:17

21.11.2018