22 Tem 2024

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle bu yıl 7’ncisi düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampı ile 11 farklı ilden 250 öğrenci Keçiören’i ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Keçiören Belediyesi tarafından yenilenen yüzüyle kullanıma açılan Kalaba Aqua Park Yüzme Havuzu’nda misafir edilen öğrenciler, gönüllerince eğlendi. Kalaba Aqua Park’ı dolduran çocuklar yüzüp, serinlemenin tadını çıkarırken öğrencilere tişört ve şapka hediye edildi. Ülkenin dört bir yanından Keçiören’e gelen çocukları misafir etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı ilçemizde ağırlamak ve onların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak mutluluk verici’’ ifadelerini kullandı.