• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

Etlik Olimpik Yüzme Havuzu Bakım ve Onarım Duyurusu

Etlik Olimpik Yüzme havuzumuz 18 Kasım - 24 Kasım tarihleri arasında bakım ve onarım sebebiyle hizmet vermeyecektir.

25 Kasım 2019 Pazertesi günü hizmete açılması planlanmaktadır.

BASIN AÇIKLAMASI (Cevap ve Düzeltme Hakkı)

Bugün bazı haber portallarında ve sosyal medya hesaplarında “Keçiören Belediyesi’nde A Takımı Skandalı” şeklinde yansıyan maksatlı habere karşı Keçiören Belediyesi olarak cevap hakkımızı kullanıyor, haberde iddia edilen olayın tarafımızla uzaktan yakından bir ilişkisi olmadığının altını çiziyoruz.

2019 ÜRETİCİ PAZARLARI HAKKINDA DUYURU

Keçiören Belediyesi çiftçilerimizin ürettikleri ürünlerini doğrudan tüketicilere ulaştırabilmelerini sağlamak için üretici pazarlarını hizmete açıyor.

2019 KURBAN DUYURUSU

KURBAN SATIŞ YERLERİ İÇİN MÜRACAATLAR 01.07.2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 09:00 İTİBARİYLE MEVCUT ÇADIR SAYISI DOLANA KADAR OVACIK SEYYAR EKİPLER ZABITA MERKEZİNDE ALINMAYA DEVAM EDECEKTİR.

YAZ SPOR OKULLARI

KEÇİÖREN BELEDİYESİ GENÇLERİN VE ÇOCUKLARIN SPORLA İLETİŞİM, SPOR AHLAKI VE SPOR KÜLTÜRÜ İLE YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. SPOR KENTİ OLMA YOLUNDA TESİSLEŞME İLE BİRLİKTE YAZ SPOR OKULLARI İLE ÇOCUKLARIN YAZ TATİLLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMESİ VE İLERİDE BAŞARILI BİR SPORCU OLMALARI İÇİN YETENEK SEÇİMİ İLE GENÇLERİMİZE KATKI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

2019 Sünnet Kayıtlarımız Başlamıştır

2019 Sünnet kayıtlarımız başlamıştır.

Son kayıt tarihi 14 Haziran 2019

Kayıt Yeri : Muhtarlıklar

Keçiören Zabıta Tanıtım Filmi

Zabıta Müdürlüğü'nce hazırlanan tanıtım filmini izlemek için tıklayınız.

Üretici Pazar Tarih ve Yerleri Hakkında Duyuru

Üretici Pazar Tarih ve Yerleri ve İstenilen Belgeler için Tıklayınız...

2018 Çanakkale gezi kayıtlarımız sona ermiştir.

TAŞERON İŞÇİLERİN SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİŞ SINAV SONUÇLARI

NOT: Başarız olan personel, itirazlarını 23.03.20.18 - 26.03.2018 tarihlerinde mesai bitimine kadar İnsan Kaynakları Müdürlüğüne bizzzat müracaat etmeleri gerekmektedir.

Asansörlerin Yıllık Kontrolleriyle İlgili Duyuru

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 04/05/2018 tarihli ve 30411 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Asansör Periyodik Kontrol  Yönetmeliği gereği, 14/11/2019 tarihinden itibaren binalarda bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin yapılması için TS EN 17020 standardına göre Elektrik ve Hidrolik tahrikli asansörler kapsamında akredite olmuş A Tipi Muayene Kuruluşu olan Optimal Denge Teknik Denetim A.Ş.  ile Keçiören Belediyemiz arasında protokol imzalanmıştır.

KANUNİ SEMT PAZARI ÇEKİLİŞİNE KATILACAK PAZARCI ESNAFI LİSTESİ

KANUNİ SEMT PAZARI İŞ NEVİ SIRASINA GÖRE ÇEKİLİŞ LİSTESİ

Taşeron İşçi Duyurusu

Belediyemizde 4 Aralık 2017 tarihi itibarı ile taşeron işçi olarak çalışmakta olan işçinin 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameden yararlanmak üzere 02.01.2018 - 11.01.2018 tarihleri arasında, bağlı bulundukları müdürlüklere müracaat etmeleri rica olunur.

Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Arşiv Araştırma Formunun bilgisayarda veya daktiloda doldurulması gerekmektedir.

Not : Arşiv Araştırma Formu ve Dilekçe örneği için aşağıdaki linklere tıklayınız.

-> Arşiv Araştırma Formu

-> Dilekçe Örneği

Kanuni Semt Pazarı Tahsis Duyurusua

Kanuni Semt Pazarı Tahsis Duyurusu

Ovacık Mahallesinde 91837 ada 3 nolu parseli 8532.00 m² hisseli arsanın, Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak ihale neticesinde satışı hk.

Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Ovacık Mahallesinde  imarın 91837 ada 3  nolu  parseli  üzerinde bulunan   8532.00 /10842.00 m² alanlı  Belediyemize ait 8532.00 m² hisseli arsanın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun  36. maddesine istinaden  Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak  ihale  neticesinde satışı hk.