24 Mayıs 2023

Keçiören Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında “2023 Yılında 2023 Çocuk İçin Sünnet” sloganıyla başlatılan sünnet işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda aileler başvuru sıralarına göre belediye tarafından anlaşma sağlanan özel bir hastanede çocuklarını ücretsiz sünnet ettiriyor. Çocuklara belediye tarafından sünnet elbisesi verilirken özel aracı olmayanlara da servis tahsis ediliyor.

Modern cerrahi sistemle çocukların sünnet işlemlerinin başarıyla devam ettiğini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Geleceğimiz, umudumuz ve ikbalimiz olan çocuklarımız için ücretsiz sünnet hizmetimiz devam ediyor. Modern cerrahi sistemle, çocuk uzmanları ve çocuk cerrahları tarafından gerçekleştirilen sünnet işlemlerinde çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal sağlığını korumaya özen gösteriyoruz. Her bir çocuğumuza sünnet kıyafetini hediye ediyoruz. Ailelerimizin yaşadığı tatlı telaşı görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Yüce Rabbim sünnet olan her bir yavrumuza hayırlı bir ömür nasip etsin.” dedi.