05 Nisan 2024

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından kazanılan Ankara’daki diğer 15 ilçe belediyesinin başkanlarıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Başkan Özaslan, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve diğer ilçe belediye başkanları saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk mozolesine çelenk bıraktılar.

Özarslan, göreve başlar başlamaz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını söyledi.

ATATÜRK’ÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIMIZA SÖZ VERDİK

Özarslan şunları dile getirdi: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve Ankara’nın seçilmiş belediye başkanları ile birlikte; Cumhuriyetimizin kurucusu, özgürlüğümüzün ve demokrasimizin mimarı ‘Mavi Gözlü Bozkurt Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün’ manevi huzuruna çıkarak ondan aldığımız emanete son nefesimize kadar sahip çıkacağımıza söz verdik.”