• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

MÜDÜRLÜK FAALİYETLERİMİZ

BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ

Kurum ile vatandaş arasındaki tüm etkileşimin kesintisiz ve güvenli olarak sürdürülebileceği bir ağ yapısı gerçekleştirerek devamlılığını sağlar.

Kurumun bilişim teknolojilerindeki ihtiyaçlarına kendi bünyesi içerisinde kendi kaynakları ile çözüm üretir, buna yönelik yazılım ve donanımlarını tedarik eder, otomasyon gereksinimlerini karşılar. Bu bağlamda bilişim teknolojilerinin takibi ve yeni teknolojilerinin kurum yapısına göre uygulanması, bilgisayar alt yapısının kurulması ve işletilmesi, yazılım ve donanım hizmetlerinin verilmesini sağlar.

Belediye otomasyonu, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS), kurum içi geliştirilen web tabanlı uygulamalar, web sitelerimiz, e-devlet, e-belediye hizmetleri, kent bilgi sistemi, güvenlik kameraları, sunucular, mobil iletişim cihazları, belediye hizmet binaları, tesislerdeki internet, ağ altyapısı, bilgisayar ve bilgisayar yan donanımlarının yönetimi, bakımı, desteği ve güvenlik hizmetlerini sunar.