Hizmetlerimizden faydalanmak ve işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamak amacıyla E-Belediye sistemimize üyelik oluşturmaktasınız. Üyelik aşamasında iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz üyelik kaydınızın tamamlanması, kimliğinizin teyit edilmesi, sizinle bağlantılı işlemleri doğru kişi olarak gerçekleştirmenizin temin edilmesi, gerçekleştirmiş olduğunuz işlem neticesi hakkında bilgi verilmesi amaçlarıyla 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda öngörülen veri işleme şartlarından “Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması” kapsamında işlenmektedir.

Veri İşleme Amacı

İşlenen Kişisel Veriler

Veri İşleme Şartları

Veri Toplama Yöntemleri

Kimlik Teyit ve Kişiyle Bağlantılı İşlemlerinin Gerçekleşmesi Amacı İle

Kimlik Bilgisi (Ad, Soyadı, TCKN, Doğum Tarihi)

İletişim Bilgisi (Telefon, Adres, E posta Adresi)

Mesleki Bilgiler (Meslek Bilgisi, Unvan, Belediye Sicil Numarası)

m.5

m.6

İlgili Kişi

Sms Bildirim İşlemleri

İletişim Bilgisi (Telefon)

m.5

m.6

İlgili Kişi

KVKK’nın “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11 inci maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe göre Belediyemize iletebilirsiniz.