• Radyo Angara

UNVANI:  GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRÜ

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Ardahan / 1962

ÖĞRENİMİ: Üniversite

ÖZGEÇMİŞİ: 1962 yılında Ardahan’da doğdu. 1964 yılından itibaren Ankara’ya taşınarak Keçiören ilçesinde ikamet etmeye başladı. İlkokulu Mecidiye İlkokulunda, ortaokulu Kalaba Ortaokulunda, liseyi Aydınlıkevler Ticaret Lisesinde, üniversiteyi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı.

Memuriyete 1980 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda başladı. Çalıştığı yıllarda birçok görevlerde bulundu. Bilardo Federasyonu Genel Sekreteri ve Federasyon Başkanı, Halter Federasyonu Genel Sekreteri, APK Dairesi Başkanlığı’nda şube müdürü, uzman kadrosunda ve Triatlon Federasyonu Genel koordinatörü görevlerinde bulundu. 2018 yılında emekli oldu.

Spor hayatına 1979 yılında Yıldız Spor Kulübü’nde başladı. Lisanslı futbol ve voleybol oynadı. Ankara ‘da birçok kulüpte lisanslı spor yaptı. Futbol Antrenörlüğü, Halter Federasyonu Milli Hakem ve Sualtı Sporları Federasyonu hakemlik lisansına sahiptir.

Halen Başkent Anıt Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığını sürdürmekte ve Kars – Ardahan – Iğdır Serhatlılar Birliği Teşkilat Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

necati.kilic@kecioren.bel.tr

Tel: 0312 358 00 62 - 63

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ

GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Keçiören Belediyesi hizmet alanı içerisinde yer alan çocuk, genç, yetişkin ve dezavantajlı tüm vatandaşlarımızı kapsayan gençlik, eğitim ve spor faaliyetlerinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için yurt içinde ve yurt dışında teşvik edici projeler üretir ve gerekli çalışmalar yapar. Eğitim, panel, konferans, çalıştay, kamp, yarışma, fuar, organizasyon, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenler.