GÜLİSTAN KONAĞI

Keçiören Belediyesi tarafından restore ettirilen tarihi Gülistan Konağı 5 yıldır sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapıyor.

1977 yılında tescil ettirilen 3 katlı ahşap bina prestij çalışmalarında usta hocaları buluşturuyor. Atölye çalışmaları yapılan merkezde alanında uzman hocalar Tezhip, Hat, Minyatür, Seramik, Ahşap Oymacılık, Alüminyum Rölyef, Ahşap ve Kağıt Rölyef, Mozaik, Gubari Hat, Islak Keçe,Takı Tasarımı, Ebru, Kaatı, Taş Bebek yapımı gibi sanat dallarında eşsiz eserler ortaya çıkarıyorlar.Yurt içi ve yurt dışından da ziyaretçilerin geldiği konakta toplamda 15 branşta eserler veriliyor.

Keçiören Belediyesi`nin 1 yıllık restorasyon sürecinin ardından hizmete açtığı ve workshop olarak kullanılan Gülistan Konağı, 8 oda ve 1 toplantı salonuyla ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor.

Gülistan Konağı`nda belli bir konsept dahilinde çalışan ustalarımız şu ana kadar ``Selçuklu``, ``Saray Hazineleri`` ve ``Renkler`` teması başta olmak üzere çok çeşitli eserlere imza atarak sanatın sunduğu zenginlik ve çeşitliliği sanatseverlerle buluşturuyor.

Pınarbaşı Mahallesi Ark Sokağı No:25

------------------