19 Şubat 2021

BAŞKAN ALTINOK: TEDBİRLERİMİZİ İVEDİLİKLE ALDIK

Keçiören Belediyesi Huzurevi’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında yaşlıların ve huzurevi personelinin ikinci doz aşıları yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Covid-19 salgın hastalığı başlar başlamaz huzurevimizde sosyal izolasyon tedbirlerimizi ivedilikle aldık ve 14 günlük sabit vardiya sistemine geçtik. Aynı zamanda toplu olarak yemek yeme sistemine son vererek yemekleri odalara servis etme uygulamasını hayata geçirdik. İkinci doz aşıları yapılan yaşlılarımızın pandemiyi sağlıklı bir şekilde atlatmalarını aldığımız tedbirlerle sağlıyoruz.” dedi.

HUZUREVİNDEKİ ÖNLEMLER DEVAM EDECEK

Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren huzurevinde çalışan personel ve burada kalan yaşlılara Covid-19 aşısının ikinci dozu yapıldı. Ayrıca Keçiören Belediyesi tarafından alınan sıkı önlemler sayesinde şimdiye kadar huzurevinden kaynaklı herhangi bir Covid-19 vakası yaşanmadı. Huzurevindeki sosyal izolasyon tedbirleri ise Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan yeni bir açıklamaya kadar devam edecek.

“SALGIN TEDBİRLERİMİZE DEVAM EDELİM”

Aşılama çalışmasının koronavirüsle mücadelede en önemli silah olduğunu vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, salgın tedbirlerinin uygulanmasına devam edilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Altınok, “Aşılama çalışmaları başlamış olsa da normal yaşama dönüşün hızlanması için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam etmeliyiz. Risk grubunda olan yaşlılarımızın aşılanmaya başlamış olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Aşı tedarikinde ve yerli aşı üretim çalışmalarında önemli yol katetden Sağlık Bakanlığımıza ve Bakanımız Fahrettin Koca’ya bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.