FİLİZ ZEYBEK SÜMER

UNVANI: İmar ve Şehircilik Müdürü

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Aksaray / 1981

ÖĞRENİMİ: Lisans

ÖZGEÇMİŞİ: 1981 yılında Aksaray’da doğdu. İlkokulu Ankara Etimesgut İlkokulunda,  ortaokulu Zekiye Güdüllüoğlu Ortaokulunda, liseyi Çankaya Lisesinde tamamladı. Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi/ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden birincilikle mezun oldu. Ayrıca 2006 yılında Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimi alarak şehir yüksek plancısı ünvanı aldı.

2004 yılından 2009 yılına kadar özel sektörde şehir plancısı olarak çalıştı. 2009-2014 yılları arasında Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü/Planlama Servisi Şehir Plancısı, 2014-2019 yılları arasında Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü/Planlama Servisi Şube Şefliği görevlerinde bulundu.

2019-2020 yılları arasında Keçiören Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Harita, Planlama ve Uygulama Üst Birim Sorumlusu olarak görev yaptı. 2020 yılının temmuz ayından itibaren Keçiören Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İmar ve Şehircilik Müdür Vekili olarak görev yapmaktadır. Orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

filiz.sumer@kecioren.bel.tr

Tel: 0312 361 10 32