10 Şubat 2023

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarında görev yapmak üzere Belediye bünyesindeki mimar, mühendis ve teknik ekipten oluşan ikinci grup uzman ekibi deprem bölgesine uğurladı.

Depremin meydana geldiği ilk gün birinci grup teknik personeli deprem bölgesine gönderdiklerini, ihtiyaç duyulması nedeniyle ikinci grup teknik personelin de yola çıktığını söyleyen Altınok, “Depremin yaşandığı günden bu yana belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettik. İş makinaları, yardım tırları, teknik personel, ulaşım ihtiyacı, sıcak çorba aracı, Ankara’ya gelen depremzede vatandaşlarımızı konaklatma gibi birçok hizmetimizle yaralara merhem olmaya devam ediyoruz. Şimdi ihtiyaç duyulması nedeniyle teknik ekiplerimizi yola çıkardık. Allah yollarını açık etsin. Hayırlı haberlerle geri dönmeyi nasip etsin.” dedi.