08 Tem 2024

Keçiören Belediyesi Açık Hava Sinema Keyfi, başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın paylaştığı Selvi Boylum Al Yazmalım filmi ile başladı. Kalaba Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen film gösterimine sandalyesini alıp gelen vatandaşlar nostaljik bir akşam keyfi yaşadı. Yaz ayları boyunca gösterimi sürecek olan açık hava sinema etkinliğine yediden yetmişe herkes yoğun ilgi gösterdi.

Nostaljik bir atmosfer sunarken güzel bir yaz akşamı geçirmek isteyen vatandaşları film gösterimlerine davet eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Vatandaşlarımızı, birbirinden farklı kültür ve sanat etkinlikleriyle bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaz akşamlarında günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak ve güzel anılar biriktirmek için tüm vatandaşlarımızı açık hava sinema günlerimize bekliyoruz” dedi.

Film gösterimleri yaz boyu devam edecek

Birbirinden güzel filmlerin gösterimiyle vatandaşlara açık havada unutulmaz bir sinema keyfi yaşatmayı hedefleyen açık hava sinema günleri, önümüzdeki günlerde misafirlerini ağırlaya devam edecek.