30 Nisan 2021

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, SONAR Araştırma Şirketi tarafından "Belediye Başkanları Başarı Oranları" başlığı altında yapılan araştırmada “Koronavirüs ile mücadelede ilçe belediye başkanınız başarılı mıdır ?” sorusu neticesinde yüzde 71,6 oy alarak Ankara’nın en başarılı belediye başkanı seçildi. Altınok, “Anketlerde koronavirüsle mücadelede en başarılı belediye Keçiören Belediyesi seçildi. Şimdiye kadar 55 bin noktayı kendi üretimimiz olan mikrop ve virüs öldürücü dezenfektanla dezenfekte ettik. Türkiye’de ilk defa maske, dezenfektan, kolonya ve sabun üreten belediyeyiz. Bunları üretip dağıtmaya devam ediyoruz.” dedi.

SONAR Araştırma Şirketi tarafından "Belediye Başkanları Başarı Oranları" başlığı altında yapılan araştırmada koronavirüsle mücadelede en başarılı belediye Keçiören Belediyesi seçilirken en başarılı belediye başkanının da Turgut Altınok olduğu anketlere yansıdı.

“ÇALIŞMALARIMIZ TEVECCÜH GÖRDÜ”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, pandemi sürecinde Keçiören Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların vatandaşın nezdinde takdir görmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek şunları aktardı:

“Şehrimizin genelinde yürüttüğümüz dezenfeksiyon çalışmalarıyla koronavirüse karşı sıkı önlemler almaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz; okul, cami, cem evi, mescit, Kur`an kursları, sağlık ocağı, muhtarlık binası, polis karakolu, eğitim ve kültür merkezi, hastane, tıp merkezi, halk eğitim merkezi, öğrenci yurdu, zabıta karakolu, mahalle konağı, stadyum, düğün salonu, emniyet müdürlüğü, vergi daireleri, taksi, dolmuş, otobüs, durak, çocuk oyun alanı, ATM ve piknik alanları gibi 55 bin noktayı rutin aralıklarla dezenfekte etti. Vatandaşımızın sağlığı için yaptığımız bu çalışmalara en başarılı belediye ve belediye başkanı olarak teveccüh gösterilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti.”