T.C.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı  :  55676833-301.03- 1373921                                                                                                                                                                                                                                                            10.05.2024

Konu: Olağanüstü Meclis Toplantı Gündemi

İ L A N

Keçiören Belediye Meclisi; 5393 sayılı Belediye Kanunu`nun 20. Maddesi Ek 30.05.2007 - 5675/3`üncü fıkrası gereğince 1 `nci seçim dönemi, 1`nci Toplantı yılına ait 1. Olağanüstü Meclis Toplantısını aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 14.05.2024 günü saat 11:00` da Belediyemiz hizmet binamızda bulunan Belediye Meclis Toplantı salonunda olağanüstü toplantısını yapacaktır.
                          Kamuoyuna duyurulur.

Dr. Mesut ÖZARSLAN
                                                                                                                                    Belediye Başkanı

1- Yoklama ve Açılış
2- Toplantıya katılmayan üyelerin mazeret dilekçelerinin görüşülmesi ve oylanması

OLAĞANÜSTÜ GÜNDEM:

1-) 14.05.2024 ve 20.06.2024 tarihleri arasında Bağlum Karakaya Mahallesinde kurulacak olan   Kurban Pazarının,  Kurulum Yeri Tahsis Ücretlerinin görüşülmesi hakkındaki Başkanlık teklifi.
2-) Kurban Kesimi Mezbahane hizmetleri için Şirkete görev verilmesi hususunda Belediye Başkanına Yetki verilmesi hakkındaki Başkanlık teklifi.
3-) Veterinerlik Müdürlüğünün Kurulması ile ilgili Başkanlık teklifi.
4-) Mülkiyeti Belediyemize ait Ek te bulunan listede tapu bilgileri yazılı olan gayrimenkullerin  2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’ nun usul ve esasları doğrultusunda satışının yapılması, trampaya konu yapılması, kamulaştırma amacıyla takas işlemlerine konu yapılabilmesi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesi (e) fıkrası gereğince Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanması hakkındaki Başkanlık teklifi.