17 Tem 2024

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sergilediği “Mucizeler Diyarı” isimli müzikal tiyatro, Kalaba Kent Meydanı’nda minik izleyicilerle buluştu. Rengârenk kostüm ve dikkat çeken sahnesiyle çocukları büyüleyen oyunda, dostluk ve kardeşlik duygusunun önemine vurgu yapıldı.

Sevgi ve dostluk vurgusu

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, çocuklara yönelik  “Mucizeler Diyarı” müzikal tiyatrosunu açık havada sergiledi. Kalaba Kent Meydanı’ndaki amfi tiyatroda düzenlenen oyunda sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi manevi duyguların önemine vurgu yapıldı. Ücretsiz sergilenen müzikal, minik izleyicilerden ve ailelerden tam not aldı.

Yaz boyunca devam edecek

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Yaz tatili boyunca çocuklarımıza yönelik ücretsiz sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.