• Radyo Angara
Mustafa Kemal ATATÜRK

Şehit Kubilay Mahalle Konağı tamamlandı

Paylaşmak İçin Tıklayınız

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Şehit Kubilay Mahallesi’ne inşa edilen mahalle konağının yapımını tamamladıklarını, önümüzdeki günlerde açılışını yaparak hizmete açacaklarını belirtti. Altınok, “İlçemizdeki mahalle konaklarının sayısını artırıyoruz. Vatandaşımıza özel günlerde ev sahipliği yapan konaklarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet veriyor. Şehit Kubilay Mahalle Konağımız şehrimize ve tüm Keçiörenlilere hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Keçiören Belediyesi, düğün ve nişan gibi özel günlerin yanı sıra kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Şehit Kubilay Mahalle Konağı’nın yapımını tamamladı. Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarıyla estetik bir görünüme kavuşan konağın iç kısmı da özenle dekore edildi.

“SOKAK DÜĞÜNLERİNİN ÖNÜNE GEÇİYORUZ”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçedeki mahalle konaklarının yanı sıra düğün salonlarının da ücretsiz hizmet verdiğini söyleyerek, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri belediyemiz bünyesindeki Yunus Emre, Çaldıran, Bademlik, Abdürrahim Karakoç ve Mevlana düğün salonlarımızda çiftlerimize ücretsiz düğün hizmeti veriyoruz. Şehrimizde yaygınlaştırdığımız mahalle konaklarıyla da vatandaşımıza özel günlerde nezih bir ortam sunuyoruz. Mahalle konaklarımız sayesinde sokak düğünlerinin de önüne geçiyoruz.” ifadelerini kullandı.

13.09.2021