12 Kasım 1980 yılında Keçiören`de doğdum. Aslen Sivas İmranlı nüfusuna kayıtlı olmakla birlikte beş çocuklu bir ailenin ortanca çocuğuyum. İlkokulu Keçiören`de İncirli Faik Erbağı İlköğretim Okulunda okudum. Orta Öğretim ve Lise eğitimini İncirli Lisesi`nde tamamladım.

2001-2003 yılları arasında vatani görevimi tamamladıktan sonra aile şirketimizde inşaat ve Hafriyat sektörü üzerinde çalışmaya başladım.

2010 yılında Ağustos Ankara Hafriyatçılar Derneği Başkanlığı yaptım.

2022 yılı Kasım ayında Ankara Ticaret Odası Olağan Seçimli Genel Kurulunda sektörümüzü temsilen 41.Komite (İnşaat Tamamlayıcı Unsurlar Komitesi)`de Meclis Üyesi ve Komite Üyeliğine seçildim.

2014 yılında üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisinde Belediye Meclis Üyesi ön seçimlerine girerek 2. sıradan Belediye Meclis Üyeliğine seçildim. Seçildikten sonra Belediye Meclisinde 4 yıl İmar ve Bayındırlık komisyonu üyeliği görevini başarıyla yerine getirdim.

2016-2018 yıllarında yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 35. ve 36. Olağan Ankara İl Kongresinde Kurultay Delegeliğine seçildim.

2019 yılında yapılan Yerel Seçimlerde 2. kez Keçiören Belediye Meclis üyeliğine seçildim ve Grup Başkan vekili olarak 1 yıl görev aldım.

2024 31 Mart Yerel Seçimlerinde 3. kez Keçiören Belediye Meclis üyeliğine seçildim. Aynı zamanda Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı görevini yürütmekteyim.

Orta düzeyde İngilizce bilmekteyim, evli ve 2 kız çocuğu babasıyım.